marți, 16 iunie 2009

Curs de conversatie in limba engleza - ENGLISH SUMMER CLUB


  • Vine vara, bine-mi pare! Anotimpul vacantelor si al calatoriilor…. Te pregatesti de concediu, mai mergi inca la serviciu…Dar, pentru a vizita locuri deosebite, pentru a interactiona cu oameni noi, in situatii diverse, va venim in intampinare prin cursul nostru interactiv, flexibil, relaxant, axat in special pe conversatie. Te ajutam astfel sa comunici mai bine si mai usor in limba engleza.

    Obiectivul cursului:
    La finalul cursului, participantii vor fi capabili sa :
    comunice in limba engleza prin formularea frazelor pe temele abordate in timpul cursului, desprinse din cotidian.

    Descrierea cursului:
    Pentru ca o caracteristica a cursului nostru este aspectul sau non-formal, adaptat necesitatilor fiecarui participant, temele sunt propuse de fiecare dintre voi: viata sociala, shopping, hotel, restaurant, muzee, aflarea unei adrese, aeroport si multe, multe altele… iar profesorii nostri participa ca moderatori.

    Cursul se desfasoara in perioada 1 iulie - 1 august 2011, dupa masa, de 2 ori/ saptamana, sedinte a cate 1 ora si 30 minute.

    Pentru a te inscrie si a participa activ in timpul cursului, trebuie sa ai un nivel minim al cunostintelor de limba engleza, iar lectorul iti va dezvolta bagajul initial.

    Locatie: sediul Centrului DOCTUS din Sibiu, str. Marasti Nr. 1A.
    In zilele insorite, intalnirile se vor desfasura in aer liber, sub umbrelute, pregatindu-va astfel pentru atmosfera degajata de vacanta si 2 ore uitati de griji…

    Numar participanti: 10 persoane


    Termen limita de inscriere: permanent
    Inscrierea
    : prin e-mail sau telefonic, urmata de achitarea taxei de curs.

    e-mail: office@doctus.ro
    Tel: 0269-211222
    Mobil: 0748-120963