duminică, 27 septembrie 2009

MANAGER DE PROIECT - curs acreditat CNFPA, Sibiu, 25 - 31 iulie 2011

ULTIMA ZI DE INSCRIERE !
Cursul acopera tematica necesara, pentru ocuparea unui post de Manager de proiect, indiferent de tipul de proiect sau locul de munca de baza al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie.

Obiectivul cursului: la finalul sesiunii de instruire, participantii isi vor dezvolta abilitatile de a elabora, planifica si implementa proiecte de succes, conform ocupatiei de Manager Proiect (cod COR 241919).

Pentru fiecare companie care are o deschidere spre viitor si doreste o dezvoltare atat cu forte financiare proprii , dar si prin atragerea de fonduri europene pentru finantarea proiectelor sale de perspectiva, este nevoie de un profesionist, care la finalul cursului vor obtine competente/ abilitati specifice cu privire la :
1. Stabilirea scopului proiectului
2. Stabilirea cerinţelor de management integrat al proiectului
3. Planificarea activităţilor proiectului
4. Gestiunea utilizării costurilor şi a resurselor operaţionale pentru proiect
5. Realizarea procedurilor de achiziţii pentru proiect
6. Managementul riscurilor
7. Managementul echipei de proiect
8. Managementul comunicării în cadrul proiectului
9. Managementul calităţii proiectului .

Cursul este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor , cu un pronuntat caracter aplicativ. Cursul este sustinut de formatori certificati la nivel intern si international si cu o vasta experienta practica.

Perioada de desfasurare a cursului: 25 - 31 iulie 2011 (curs modular).
Cursul se va finaliza cu examen de absolvire CNFPA in urma caruia se vor elibera diplome recunoscute de Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii.

Termen limita de inscriere : ultima zi de inscriere

Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul locurilor in grupa este limitat, iar inscrierile se pot incheia chiar inaintea expirarii termenului limita de inscriere. Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de inscriere.

INSCRIE-TE ACUM prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE on line !

Locul de desfasurare: Sediul DOCTUS, Sibiu, str. Marasti nr. 1 A

Taxa de participare : 590 RON/ pers. - include : * taxa de inscriere (200 RON) • livrarea trainingului • suportul de curs • asistenţa tehnică pe parcursul realizării aplicaţiilor practice, acordată de trainerii DOCTUS • examenul final, eliberarea certificatelor de absolvire * pauzele de cafea.
Inscrierea se finalizeaza in urmatoarele conditii: 1. formularulul de inscriere completat si trimis on line (de pe site-ul http://www.doctus.ro/) 2. achitarea taxei de inscriere de 200 RON / pers. (se scade din taxa de participare) 3. trimiterea copiei dupa C.I. (prin fax/ e-mail) 4. trimiterea copiei actului care atesta studii universitare - la adresa de email: office@doctus.ro sau fax: 0269-211222.