miercuri, 9 martie 2011

Curs MANAGEMENTUL PERFORMANT AL LOCULUI DE MUNCA - Metoda celor " 5 S "

Prima impresie conteaza ! Daca la o analiza atenta gasiti ca locul dvs. de munca este complet dezorganizat, ca va faceti probleme despre faptul ca un potential client va vizita compania si ca modul in care se prezinta nu reflecta de fapt calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferiti, atunci, cu siguranta ar fi indicat sa implementati un program de "5 S". Deci, merita sa implementati " 5 S" la nivelul companiei dvs. ? Daca aveti nevoie de oricare dintre urmatoarele, programul " 5 S" va poate fi de un real folos: 1. O imagine generala impecabila care transpare catre clienti, 2. Promovarea activitatilor care aduc valoare adaugata, pentru care clientul este dispus sa plateasca si eliminarea timpilor morti, 3. Acces mai rapid la informatii prin stabilirea unor reguli stricte de administrare a documentelor 4. Reducerea greselilor la locul de munca, 5. Imbunatatirea aspectului afacerii, 6. Introducerea standardelor si practicilor de munca standardizata. Obiective: La finalul cursului, participantii vor putea sa:

  • Isi imbunatateasca performanta la locul de munca,

  • Contribuie activ la eliminarea pierderilor generate de administrarea deficitara a locului de munca,

  • Inteleaga care este motivatia adoptarii " 5 S " la locul de munca si sa initieze actiuni concrete in acest sens,

  • Creasca imaginea pozitiva a organizatiei in cadrul careia isi desfasoara activitatea prin aplicarea si respectarea celor " 5 S" .

Cursul se desfasoara interactiv, metodele de training utilizate pun accent pe implicarea activa a tuturor participantilor: prezentari si analize de modele, concepte, situatii, jocuri de rol etc.


Perioada de desfasurare : periodic, la completarea grupei


INSCRIE-TE ACUM prin completarea si trimiterea FORMULARULUI DE INSCRIERE ON LINE


Numarul locurilor in grupa este limitat.


Locul de desfasurare: Sibiu, sediul Centrul DOCTUS, str. Marasti Nr. 1 A.


Taxa de participare: 350 RON/ persoana.


Taxa de participare include: livrarea cursului, pauzele de cafea, examenul final si eliberarea certificatelor de participare.